FAQ – Veelgestelde vragen

De voorstelling is gemaakt voor iedereen vanaf 12 jaar. Tot 16 jaar is wel begeleiding van een volwassene gewenst.
Tijdens de voorstelling wordt er samengewerkt in groepen van 20 – 25 personen. Binnen deze groepen kun je zelf een kleiner team vanaf twee personen vormen.
No, the experience involves interaction/dialogue with actors in Dutch. However we would love to make an English version, so if you’re excited to join as an actor please let us know: info@architectsof.nl
Jazeker! De voorstelling leent zich perfect voor een verrassende vorm van samenwerken en teambuilding. Ook een borrel en/of eten na de voorstelling is mogelijk. Daar wordt nog lang over nagepraat door je team! Klik hier voor meer informatie over onze groepsarrangementen.
Je kunt je auto gratis parkeren aan de Koningin Emmaboulevard. Wij verzoeken je vriendelijk om niet in de woonwijk te parkeren.
Nee, het fort is gebouwd in 1881 en is daarom helaas niet volledig toegankelijk voor mindervaliden/rolstoelen.
Ja, in het fort zijn toiletten aanwezig.
De voorstelling speelt zich voor het grootste deel binnen in het fort af. We adviseren wel om, ook bij warm weer, tenminste een trui of jas mee te nemen.
Nee, in Tracing Thomas blijf je als deelnemer gewoon helemaal jezelf. Maar de voorstelling is wel zo meeslepend dat je je vanzelf als een echte rechercheur gaat gedragen!
Nee, omdat in het fort voor- en achteraf de mogelijkheid bestaat om consumpties te nuttigen is het niet toegestaan om zelf consumpties mee te brengen.
Wij verzoeken iedereen dringend om op tijd aanwezig te zijn. Als de voorstelling eenmaal is begonnen, dan is het niet meer mogelijk om het fort binnen te gaan. Er wordt in dat geval géén geld teruggegeven.
Nee, Tracing Thomas is een spannend detectiveverhaal, maar het is zeker geen horrorervaring. We zullen je niet laten schrikken.
Tijdens de voorstelling is iedereen op zijn scherpst en dus nuchter nodig. Na afloop van de voorstelling kunnen alle deelnemers een drankje nuttigen in de bar.