FAQ – Veelgestelde vragen

De ervaring is gemaakt voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder. Kinderen tot 16 jaar dienen wel onder begeleiding mee te doen.
Het spel is ontworpen voor duo’s/trio’s maar als je je alleen wilt opgeven zorgen wij dat je gekoppeld wordt.
No, the experience involves interaction/dialogue with actors in Dutch. However we would love to make an english version, so if you’re excited to play it please let us know by sending a message to info@architectsof.nl
Jazeker! , bij Tracing Thomas word je als groep deelnemers in een verhaal ondergedompeld en is het aan de deelnemers om het verhaal tot een goed einde te brengen. Voor een bedrijfsuitje is dit uitermate geschikt! Meld je verzoek bij productie@architectsof.nl
Ja, u kunt parkeren op Sluisplein, dat is recht voor de verzamelplek. Ook kunt u in de omliggende straten gratis parkeren waarna het nog enkele minuten lopen is naar de opstapplek van de boot op de kop van de haven.
Nee, het fort is gebouwd in 1880 en daarom is het helaas niet volledig begaanbaar voor mindervaliden/rolstoelen.
ja, In het fort zijn toiletten aanwezig.
Overdekt, de ervaring speelt zich binnen in het fort af maar we raden aan om genoeg lagen kleding, een goede jas en wandelschoenen aan te doen. De boottocht en het ontvangst is namelijk wel buiten.
Nee, in Tracing Thomas speel je als deelnemer gewoon jezelf zoals je altijd bent. Maar we hebben de ervaring zo ontworpen dat je je vanzelf als echte rechercheur gaat gedragen!
Nee, Op het eiland bestaat echter wel de mogelijkheid voor het nuttigen van een consumptie. Het is daarom niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties te nuttigen.
Best wel, wij raden u aan op tijd aanwezig te zijn. Als de boot naar het eiland eenmaal vertrokken is, is het niet meer mogelijk om om te keren en kunt u niet meer deelnemen aan de zoektocht naar Thomas. Er wordt in dat geval geen geld terug gegeven.
Nee, Tracing Thomas is een spannend detectiveverhaal maar het is zeker geen horror ervaring. Er zijn bijvoorbeeld geen ‘jumpscares’ of ‘monsters’ in de ervaring te bekennen.
Na afloop van de ervaring is het mogelijk om een drankje te nuttigen bij de bar, maar tijdens de ervaring is iedereen op zijn scherpst en dus nuchter nodig.