FAQ – Veelgestelde vragen

De ervaring is gemaakt voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder. Kinderen tot 16 jaar dienen wel onder begeleiding mee te doen.
In groepen van 20 – 25 personen wordt er samengewerkt om erachter te komen wat er met Thomas is gebeurd. Binnen deze groepen zullen er kleine teams (vanaf twee of drie personen) gevormd worden.
No, the experience involves interaction/dialogue with actors in Dutch. However we would love to make an english version, so if you’re excited to play it please let us know by sending a message to info@architectsof.nl
Jazeker! , bij Tracing Thomas word je als groep deelnemers in een verhaal ondergedompeld en is het aan de deelnemers om het verhaal tot een goed einde te brengen. Voor meer info kun je de groepsarrangementen hier bekijken.
Als u met de auto komt kunt u gratis parkeren op de Koningin Emmaboulevard. Wij willen u vriendelijk verzoeken niet in de omliggende woonwijk te parkeren.
Nee, het fort is gebouwd in 1881 en daarom is het helaas niet volledig begaanbaar voor mindervaliden/rolstoelen.
ja, In het fort zijn toiletten aanwezig.
Overdekt, de ervaring speelt zich binnen in het fort af maar we raden aan om genoeg lagen kleding, een goede jas en wandelschoenen aan te doen.
Nee, in Tracing Thomas speel je als deelnemer gewoon jezelf zoals je altijd bent. Maar we hebben de ervaring zo ontworpen dat je je vanzelf als echte rechercheur gaat gedragen!
Nee, omdat in het fort vooraf en achteraf de mogelijkheid bestaat om consumpties te nuttigen is het niet toegestaan zelf consumpties mee te nemen.
Wij raden u aan op tijd aanwezig te zijn. Als de game eenmaal begonnen is, is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan zoektocht naar Thomas. Er wordt in dat geval geen geld terug gegeven.
Nee, Tracing Thomas is een spannend detectiveverhaal maar het is zeker geen horror ervaring. Er zijn bijvoorbeeld geen ‘jumpscares’ of ‘monsters’ in de ervaring te bekennen.
Na afloop van de ervaring is het mogelijk om een drankje te nuttigen bij de bar, maar tijdens de ervaring is iedereen op zijn scherpst en dus nuchter nodig.